sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Nauhoitetaanko?

Dudih loma on nyt vietetty. Tai no nauhoitin helmiä illan, telkkarin katselun ohessa mutta lomaa se oli kuitenkin ;)
Tänään olen taas laputellut, nauhoitellut ja kohta tilauksien kimppuun. Toivomus olisi vielä tänään saada vähän uusia tuotteita ja messuja varten tulostella listoja sekä hinnoitella makeanvedenhelmiä.
Enään viisi arkipäivää aikaa laittaa messuille tuotteita. Voi olla että ensi sunnuntaina on hiljaista helmien suhteen, tälläisten tapahtumien jälkeen haluaa päivän ihan itselleen jotta palautuu kunnolla.
Mutta perjantaista tiedän että menee varmaan taas päälle puolen yön jotta voin ilmoittaa olevani valmis ja juosta aamulla vielä hakemassa niitä pieniä juttuja jotka on unohtanut.
Tosiaan olen nauhoittanut helmiä, koska mummoni haluaa olla kovasti avuksi ja tarvitsee päivä virikettä niimpä vein hänelle 5kg lamppuhelmiä nauhoissa jotka hän irroitti ja noukki rikkinäiset pois. Nyt sitten pujottelen niitä takaisin nauhoihin ja noukin taas kriittisemmällä kädellä rumat pois. Näitä lamppuhelmiä tulee messuille, nauhoissa on B/C luokkaisia helmiä myös mutta koko nauhan hintana on 1€ ja nauhoissa on isoja lamppuhelmiä sekä sydämiä.
Mutta nyt aloittelemaan jottei ihan koko yötä menisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti