keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Jos mä tosta vaatekaapista pari hyllyä...

Kun aloin harrastamaan oli kaikki helmeni pienessä siirrettävässä laatikossa.Sitten tuli helmipöytä johon ne oli nätisti lajiteltu mutta miehellä meni hermot pursuavaan pöytään niin tuli helmikaappi.

Myytävät helmet saapuivat niin lajittelin ne laatikoihin ja pistin toiseen kaappiin joka oli ollut tyhjillään. Alkoi olla vähän ahdasta ja osa helmistä muutti vaatekaappiin vain yhdelle hyllylle!
Sitten ne pikkuhiljaa nappasivat olohuoneesta yhden vetolaatikon.. Jotta pystyin tekemään töitä ja hoitaa lapsia samaan aikaan niinpä muutti työkoneeni myös olohuoneeseen.

Sitten se tuli... se jyrähdys mieheltä ja talomme harrastehuone lähti remonttiin.

Nyt minulla on 12 neliöinen huone sekä pieni varastotila helmille. Mutta koska yrittäjän työ ei ole helppoa on vaatekaapissa oma hyllynsä kirjanpitoon liittyvälle materiaalille ja makuuhuoneen vaatekaapin alahyllyt varastoitavalle materiaalille (tämä ei ole sama kuin se helmien varastotila).

Täällä huoneessa vietän illat/ yöt ja jonkin verran päivisin aikaa. Tässä huoneessa on ihan oma tunnelmansa ja minulle maailmansa. Tarinoita jotka muut luokittelevat "työksi" ja niimpä ne jäävät usein kertomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti