maanantai 30. tammikuuta 2012

Tekniikan ihmelapsi

Kyllä on taas tänään ollut niin tekniikan ihmelapsen päivä että voisi oikein hattua nostaa!
Päivällä säädin kassaan hintoja ja käydessäni keskustassa välissä, oli läppäri sammunut. Siinä sitä renkutellen ja todeten ettei se enään käynnisty.
Johto seinään mutta mitään ei tapahdu, pienen pieni ahdistus meinasi jo iskeä. Vissiin hermostuksissani vetäsin läppärin vähän lähemmäs itseäni ja johto singahti raketin lailla seinästä irti. Joten se ei ollut edes kunnolla seinässä, kun laitoin uudestaan seinään niin avot kone toimii loistavasti! *User error*

Välissä tuli laitettua sitten sydämet lopullisesti valmiiksi odottelemaan  messuja ja illalla lasten nukkumaan menon jälkeen sitten töihin. Päivittelin Facebookin sivua kun hiiri lopetti toiminnan. Kävin tsekkaamassa johdot ehkä 4 kertaa, kiroten ahdasta pöydän alustaa ankarasti. Nostelin ,työntelin ja vedin hiirtä mutta mitään ei tapahdu. Ei muuta kuin koneen boottaus (tätä vihaan jostain syystä ihan hirveästi, miksi sitä pitää käynnistellä kesken käytön?) .
Ei toimi ja huutelen miehelle Talkin kautta hätähuutoja joihin en saa vastausta. Pakkohan oli mennä katsomaan missä IT- asiantuntijani luuhaa ja tottakai nukkumassa. Hätä oli suuri joten ukko ylös ja katsomaan elotonta hiirtäni. Se oli n.2sec kun mies totesi missä vika oli. Hiiren pohjaan oli tarttunut pienen pieni tarra joka häiritsi toimintaa...Onneksi tiedän OIKEASTI tietokoneista jotain ja pääni ei ole blondi kuten muilla perheeni jäsenilläni :)
Mutta nyt pitää jatkaa vähäsen aikaa ainakin messujen pohjustamista kun se kassakin taas toimii ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti