torstai 26. tammikuuta 2012

Hämähäkkejä ja särölasihelmiä

Nyt on saatu messuille laitettua särölasihelmiä, 4mm lasihelmiä,lasisia nugetteja, rajattuja lasihelmiä ja kivihelmiä. Tarjouksessa messuilla mm. särölasihelmet tukkunauha vain 1,80€!
Mutta tekemistä on enemmän kuin tekijöitä edelleen ;)
Veljeni tuli eilen yökyläilemään kun meiltä oli lyhyempi matka seuraavan päivän työhön. Tilausjono oli aikas pitkä ja puoli iltaa menikin pakatessa. Jossain vaiheessa huikkasin että apu voisi olla kohdallaan ja oli se aika suloista kun iso raavas mies pussitteli helmiä :)
Oma mieheni kyllä auttaa jos on pakko, raskaana ollessa selkäni takkuili ja silloin mies auttoi mutta ei hän huvikseen tule jelppimään.
Voisi taas opetella lukemaan. Kuvittelin tilaavani Millefiori mixin jossa olisi erillaisia nauhoja  mutta sain erillaisia siru nauhoja nyt siis näitä siru nauhoja löytyy kaikissa väreissä messuilla ;)

Pakko vielä vähän hehkuttaa kun löysin aivan ihania fimo hämähäkkejä. Ne kotiutuivat eilen ja ovat ihanempia kuin kuvittelin <3 saas nähdä ostanko kaikki itse vai raaskinko laittaa ne myyntiin. Jouduin tilaamaan pienen erän kun tuotekuvaus oli sen verran huono ettei oikein auennut onko niissä reikää vai ei ja onneksi oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti