maanantai 23. tammikuuta 2012

Kun helmet vie...

Noniin eli lauantai ilta menikin ihan erillailla kun kuvittelin. Jäin jumiin 3mm Tsekkiläisiin lasihelmiin ja niitä sitte illan pussittelin. Meinasi toden teolla näkökyky pettää, 3mm kun tuijottaa tarpeeksi kauan tuntuu että näkee vain palloja sen jälkeen. Sen verran hehkutan että niitä on luvassa 37 eri väriä joten sitten on vaihtoehtoja. Mutta ne pitää saada jotenkin vielä pussitettua.

Kävin eilen pyörähtämässä Lempäälässä ja matkaani tarttui aika kasa Luciteja sekä lasihelmiä Satuhelmen loppuunmyynnistä. Niihin eilinen menikin kun yritin paikantaa montako pussia tarttui mukaan mitäkin ;) Jos saisin laskutoimituksen nyt päivällä valmiiksi niin illalla saisin ne nettiin asti.
Ja tässä vaiheessa päässä alkaa soimaan biisi "sä laitoit minut nettiin"
...
Tosiaan helmiä on nyt hukkumiseen asti vielä kun saisin ne laitettua . Voitte miettiä että huoneessani on n.2500 eri laatua x- määrä ja olen koskenut nähtävästi joka ikiseen helmeen. En edes uskalla laskea työtunteja mitä on mennyt. 3mm yhden värin erän pussitukseen meni 2,5h ja niitä on pussittamatta vielä 34kpl ;) Eli työtunteja luvassa 85kpl jotta nämä ihanuudet saa myyntiin asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti