torstai 19. tammikuuta 2012

Kylpypäivä

Tänään on pyykkipäivä ja sen kunniaksi ajattelin myös kylvettää helmiä.
Trimmaaja ei päässyt tänään paikalle joten kylpy saa riittää.

Ai miksi kylvetän helmiä? Helmet rakastavat kylpemistä ja niistä tulee säihkyviä ja oikein nättejä sen jälkeen. Mutta todellisuudessa lamppuhelmiä on huomattavasti helpompi tutkiskella kun ne ovat kylvetetty siitä pölystä pois. Pitkään jynssäsin ja pyyhin ja kiroilin kun luulin löytäväni täydellisen kaverin ja pölyn alta paljastuikin lovi juuri kun oli kaveria pussittamassa. Sähkökatkoksen aikana Tapanin myrskyssä yritin keksiä tekemistä ja niimpä tajusin helpottavani omaa työtäni jos pesasen sytämmet ekana.
Tuolla odottaa myös 5kg lamppuhelmiä tutkijaansa mutta katsotaan riittääkö aika tänään. Voisin nappaista kuvan  tuosta kylpemis projektista niin näätte helmien ilon lölliä siellä kylvyssä ;)

Hei jos olette miettineet että suurennuslasilla olisi käyttöä työskennellessä, niin Liddlissä tänään (kai?) tarjouksena tälläinen pieni apuri jossa on suurennuslasi ja pienet klipsit. Viritä klipsiin jotain pehmoketta esim. Helmimatosta palainen niin eivät jätä työhön jälkiä! Samassa tarjouksessa oli  ruuvikantolaatikoita eli loistava helmiboxi ja alle 4e.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti