tiistai 14. helmikuuta 2012

Takaisku...

Posti toi mukanaan saapumisilmoituksen.
Olin sormi suussa ja mietin ja mietin että mitähän olen tilannut. Koodi itellan sivuille joka paljastaa painoa olevan kolmisen kiloa ja tulomaan tsekki. Olin vielä enemmän ihmeissäni, enhän ole mitään tsekeistä tilannut?
Hetkellisesti jo keksin että olisiko se ollut ne puuhelmet jotka tilasin jo syksyllä mutta tuo paino epäilytti.

Tänään on ollut järkyttävä lumipyry ja vihaan autolla ajamista huonossa säässä mutta pakkohan se oli härkää sarvista kiinni ottaa ja lähteä katsomaan mitä se posti on meille kuljettanut. Pääsin kassalle ja sain kouraani romaanin kokoisen paketin joka painoi kokoonsa nähden ihan kauhiasti. Hoidin muitakin ostoksia samalla ja kassalla sain sählättyä sitten ostosten kanssa ihan urakalla kun ajatukset olivat siinä pienessä paketissa.

Istahdin autoon, lähdin peruuttamaan ja sitten se tuli kuin salamana kirkkaalta taivaalta... SIEMENHELMIÄ ne on niitä 10/0! Siinä meinasi perheauto saada uuden perän kun seinä läheni uhkaavasti pohtiessani paketin sisältöä.
Kotona lupasin itselleni että saan kajota pakettiin kun tilaukset on hoidettu. Vihdoin tuli se hetki että sain lunastaa palkintoni ja hain jo innolla vaakaa. Tottakai patterit on loppunut ja vaaka ei suostu heräämään.

Tänään ei muutenkaan ole mennyt ihan putkeen, maanantai on siirtynyt tiistaille.

Hyvää Ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti