lauantai 11. helmikuuta 2012

Ostoksia

Teen aika harvoin tilauksia suomalaisista verkkokaupoista mutta aina ei jaksa lähteä itse paikanpäälle niin tulee tilattua. Tilasin 3 verkkokaupasta kynsituotteita ja oli shokki miten tuotteet oli esim. pakattu. Tämä siis avarsi omaa näkemystäni kauppiaana ja suosittelen kyllä muillekkin verkkokauppiaille.

Ensimmäinen paketti oli iso laatikko jossa oli noin 30 eri tuotetta. Seassa oli sanomalehteä ja jokainen pieni kynsilakka oli pakattu omaansa pakastepussiin. Näky oli jotenkin hyvin varastollinen ja tuotteiden avaamiseen vierähti piiiitkä tovi kun jokaisen sai repiä erikseen auki. Pakkauslista oli niin sekava ettei siitä saanut selvää oliko kaikki tuotteet tulleet. Jos tilaan 10 arkkia erillaisia tarroja ja listassa lukee
1xtarra
1xtarra
1x3D tarra
jne.
Noh oli kuitenkin onneksi edes yritetty pakata.

Toinen paketti tuli ja innolla kiiruhdin sohvalle istumaan ja repimään pakettia auki. Paketti oli siis normaali kuplapussi. Reunasta kiinni ja kunnon repäsy ja kuinka ollakkaan tuotteet on ympäri olohuonetta! Siinä sitten juostiin kilpaa muksujen kanssa että kuka saa ensin glitteri purkin käteen ja onko se vielä yhdessä vai kahdessa koossa. Ei mitään pakkauslähetettä! Lupasivat sivuilla kiitos lahjan ja sellainen siellä kait oli mutta ei mitään merkintää että mikä niistä. Valitettavasti en edes muistanut mitä olin kaikkiaan tilannut ;D

Kolmas paketti tuli ja olin jo hyvin varautunut. Tämä oli kunnolla pakattu pussiin ja sen päälle kuplamuovi ja vielä kuplamuovipussiin. Kivat kiitos glitterit mutta ei pakkauslähetettä.

Miettikääs jos pakkaisin kaikki helmet irtonaisena kuplapussiin, se sotku mikä siitä syntyisi jos pussi hajoisi esim. postissa. Kun tuotteet on yhdessä isossa pussissa on sentään mahdollisuus että tuotteet pysyisivät yhdessä koossa vaikka itse kuori kolhuja saisikin. Pakkauslähete on mielestäni itsestään selvä asia, jotta asiakas saa kirjanpitoon kuitin ja pystyy heti tuotteet saatuaan tarkistamaan että kaikki on.

Sitten pieni hehkutus <3 Neljän päivän viilaamisen ja höyläämisen jälkeen tilasin tukusta Delicoita. 12 eri väriä koossa 11/0. Se miksi aikaa meni tilauksen tekoon on se että delica värejä on ihan äärettömästi! Otan mieluusti päävärit aluksi ja kun olen selvittänyt mistä immiset tykkäävät niin lähden laajentamaan sivuväreillä. Ei kannata varastoon ostaa 10 erillaista keltaista jos se itse keltainen ei oikein nappaa.


Pahinta oli kun piti miettiä että mistä väri kategoriasta aloitan delicoiden laajentamisen, päädyin hopeasisukseen.  Hulluksi noiden delicoiden kanssa tulee jos ei ole täysin varma mitä etsii.


Samassa toimituksessa tulee myös Graffin helmilankaa eli nailon lankaa ja olikohan jopa 8 eri värissä.Mutta nyt täytyy mennä laittamaan nuo lojuvat possut roikkumaan seinälle jotta voin aloittaa verkkokaupan "remontin" eli tarkoitus on muokkailla kategorioita ja uusia joitain kuvia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti