tiistai 7. helmikuuta 2012

Mitä tukkua käytät?

Aina välillä törmää kysymykseen, mitä tukkua käytät? Tämä aina saa häkeltymään kun mietin että onko kysyjä oikeasti tosissaan? Sehän on liikesalaisuus jos menet kysymään vaatekaupan Tuijalta mistä tukusta hän on tilannut mitäkin, voi vastaus olla aika hiljainen.

Jos levittäisin tukkurini nimet ympäriinsä niin miksi tekisin tätä? Itselleni jokainen tuleva lähetys on joululahja joka on kiva repiä auki ja ihailla saamisiaan. Toivoa että asiakkaat tykkäävät ja että se olisi heillekkin samanlainen kokemus kuin minulle. Tietenkin suomen markkinoilla pyörivät samat helmet mutta aina yritän löytää jotain uutta, jotain mitä kukaan ei ole vielä nähnyt.  Jos siis levittäisin tukkurien nimet niin tämä ilo jäisi minulta kokonaan pois, koska muut käyttäisivät samoja tukkuja.

Koruilijan into on avata paketti ja samalla huomaamattakin kehittää päässään ideoita mitä näistä tuotteista syntyy. Minä taas mietin sitä mitä ne asiakkaat miettivät kun saavat sen pakettinsa auki ;)
Voin myös kertoa että omien tukkujen löytäminen on oma lajinsa. Olen laittanut siihen satoja tunteja ja teen sitä jatkuvasti. Jos löytäisin vielä jonkun uuden paikan missä olisi minullekkin jotain todella inspiroivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti