perjantai 24. helmikuuta 2012

Kun projektit jää kesken...

Eilen oli karkkipäivä.
Ensin sain lähetyksen intiasta... Ooh niin ihania lamppuhelmiä <3 niitä sitten kuolasinkin aina kun vain oli mahdollisuus. Sitten tuli paketti jossa oli kiinalaiset kristallit ja lisää lamppuhelmiä joista sainkin eilen jo myyntiin laitettua
Tänään on ollut saamaton päivä, tilaukset tottakai pakkasin mutta jotenkin jumahdin tuijottamaan nauhoitettuja sarjoja mutta kyllä se teki hyvää. Koko ajan saa olla liikkeessä ja nyt oli tilaisuus istua hiljaisuudessa ja keskittyä johonkin fiktiiviseen. Pitäisi varmaan pitää lomaa välillä?
Ääh loma on palkkatyöläisille...

Ongelmana tässä jatkuvassa menemisessä on se että projektit jää kesken, johtuneen tietysti vähän luonteeni laadustakin mutta esimerkkinä tulee helmilähetys jossa on samaa helmeä 20 eri värissä. Saan pussitettua ja nettiin asti jopa 10 mutta sitten tulee uusi lähetys ja arvaatte varmaan että mielenkiintoni siirtyy siihen uuteen lähetykseen. Tämän takia tälläkin hetkellä helmihuoneessa on vain 7 laatikollista helmiä jotka huutaavat käsittelijäänsä. Tämän takia joudun aina välillä laittamaan itseni tilauskieltoon ja puristaa vanhat helmet pois alta jotta taas ylipäätään huoneeseen mahtuu uusia projekteja.

Eihän tämä onneksi aiheuta haittaa kenellekkään muulle kuin minulle jonka työtila pienenee kun joudun täyttämään tuoleja ynm kesken jääneillä projekteilla. Voin tunnustaa että tälläkin hetkellä edessäni on 1000kpl kapusseja jotka ovat olleet tässä vasta puoli vuotta ja joku mättää etten niitä saa pussitettua. En voi antaa niitä "ulkopuolisen" pussitettavaksi koska laatu pitää katsoa tarkkaan ja kissansilmissä se ei aina ole niin helppoa. Yritän ottaa tavoiteeksi että pussi per päivä niin ehkä ne ovat kesällä myynnissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti