maanantai 2. helmikuuta 2015

Vuoden ekat markkinat...

Noniin, perjantai meni möffeleitä tehdessä ja lauantai meni kokonaan niiden paketoinnissa ja uusien telineiden kokoamisessa. Jotenkin olin todella hidas ja lauantaina lopettelin vasta klo:23.00 jälkeen. Kun olin saanut tavarat pakattua ja vihdoin autoon oli kello jo yli puolenyön.

Aamulla viideltä ylös ja nokka kohti Hakaniemeä. Nurmijärven kohdalla lumipyry oli niin sakea että en meinannut omalla kaistalla pysyä kun yksinkertaisesti ei ollut kaistoja ja auroista ei tietoakaan. Pysähdyimme liikenneasemalle ja pakko oli kurkata päivän sää ennustetta.

Se ei ollut ihan sitä mitä oli luvattu koko viikon. Luvassa oli koko päivälle sankkaa lumisadetta ja nolla keliä. Hetken pohdinta, auto ympäri ja kotia kohti.

Jäi siis toripäivä tekemättä mutta liikaa oli riskejä päivän pilaantumiseen. Tuotteet olisivat ottaneet nokkiin kosteudesta ja kun kerrostalossa asuu niin teltan kuivaaminen ei ole kauhian helppoa.

Pidinkin sitten ihan virallisesti vapaata ja koska mies oli kuumeessa viikonlopun niin vähän odottelin että itsekkin tulisin mutta onneksi ei.

Taas on siis uusi viikko edessä, ainakin meillä on tarpeeksi lunta jos ei muuta :)

Tänään kun tilaukset on hoidettu, sitä voisi taas vähän laitella uusia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti