keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kiinnostaa kun kilo... Kukkasia

Kyllä sääkin vaikuttaa mielentilaan, tälläisenä herkkänä jonkin sortin taitelijana otan nokkiini nopeasti kun kevät tuokin tullessaan lunta! Seisoin kaksi viikkoa sitten markkinoilla kaksi päivää ja ulkona oli +20 ja ihana aurinko. Viime viikonloppuna seisoin +8 asteessa ja ajoittain vesisateessa.

Alkuviikko on ollut jotenkin todella rankka, ei ole oikeen mikään innostanut vaikka olisikin aikaa tehdä vähän muitakin juttuja kun tuleva viikonloppu on vapaa. Tai sitten työskentelen parhaiten paineen alla.. Niin tai näin mutta saamaton olen todellakin ollut.

Olen mietiskellyt että mikä minua markkinoille vetää ja löyänyt kyllä syitä mutta nekin syyt tuntuvat naurettavilta kun 10 tuntia on seissyt vesisateessa.

Minua on pienestä pitäen rahdattu messuille, markkinoille ja erillaisiin tapahtumiin. Muistan vieläkin kun oli muutama vuosi välissä ja osallistuin koulun joulumyyjäisiin niin se tunne kun kävelin myyjäisiin sisään ja se ilon ja onnen tunne mikä minut valtasi.

Olen kotonani tapahtumissa, suurinosa ihmisistä on iloisia ja höpötellä saa vaikka millaisten ihmisten kanssa. Rakastan keskusteluja ja tarinoita jotka antavat omalle ajattelulle uusia tuulia.   Vaikka myynti menisi penkin alle on jokainen tapahtuma oma kokemuksensa. Seisoin vuosi sitten tapahtumassa jossa otin takkiini 750e ja myynti oli huimat 80euroa kolmelta päivältä. Vika oli järjestäjän koska myyntikojumme oli niin syrjässä ettei asiakkaita paikalle tullut ja meitä oli hallillinen vihaisia myyjiä mutta sain jutella erillaisten ihmisten kanssa ja kuulla hauskoja tarinoita elämässä. Näin jälkeenpäin ajattelen tapahtumaa mukavana kylläkin huonosti järjesttetynä.

Diipadaa, sain kuvattua kasan tuotteita ja vielä kun ne saisi verkkokauppaan asti. Olen joulusta asti pyöritellyt muutamaa laatikkoa jotka eivät vain jostain syystä ole myyntiin päättyneet. Jos saisin nyt vihdoin niille tehtyä jotain kun luen tämän tekstin ja ymmärrän ettei asiat kitisemällä eteenpäin mene...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti