keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ei ole...

Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin etsiä tiettyä tuotetta ja käydä kauppa kaupalta läpi mutta ilman tulosta. Tiedättekö mikä on vielä raivostuttavampaa? olla se joka myy tätä surullisen kuuluisaa "ei ole tuotetta" . Helmien kirjo on laaja, niiden käyttö tarkoitukset ovat laajat ja jopa minä yllätyn kuukausittain siitä mitä helmijuttuja on tullut markkinoille tai siitä mihin ja millaista helmeä kysytään.

Niimpä vähän erikoisempien tuotteiden kanssa on hyvin hakuammuntaa mistä sellaisen löytää.
Yritin eräiltä messuilta löytää tietynlaisia riipuspidikkeitä mitkä eivät olleet ehtineet kotiutua ja kymmenestä helmikauppiaasta vain yhdellä näitä oli mutta ei tietenkään mukana.

Ehdottomasti klassisimpia on kun olen koko alkuvuoden rahdannut mukana esim. siemenhelmiä mutta niiden myynti on ollut sen verran huono että olen jättänyt ne seuraavilla messuilla kotiin jotta saan tilan käytettyä johonkin muuhun ja eikö sitten niitä tulla kyselemään :)

Olen siis pahoillani jokaisesta "ei ole" vastauksesta mitä joudun antamaan, mutta lupaan ja alleviivaan että jokainen näistä kysymyksistä piirtyvät jonnekkin korvieni väliin ja yrittävät punkea esiin kun pohdiskelen seuraavaa tukkuerää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti