sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tohkea toukokuu

Torstaina kello 12.00 meidän pitää luovuttaa entisen asuntomme avaimet. Helmihuoneen helmet ovat jo muuttaneet mutta mm. paperit, pakkausvälineet ynm tilpehöörit odottavat vielä pakkausta. Omasta asunnosta on vielä isoimmat jäljellä kuten sängyt jne.
Jotta asia olisi mahdollisimman vaikeaa niin pääsemme uuteen kotiin vasta 18.6 ja joudumme melkein 3 viikkoa asustamaan sukulaisilla. Tässä siis selitys ensi viikon kiireisyyteen, tilaukset hoidamme ajallaan mutta sähköpostiin vastaaminen voi kestää aikaisempaa kauemmin. Kun saamme tavarat varastoon ja asettumaan viimeistään keskiviikkona sukulaisille  niin työntekokin sujuu taas normaalisti.

Helmihuoneessa asustaa näiden tilpehöörien kanssa vielä uutuudet jotka odottavat nettiin pääsyään kovasti.. Tässä vähän maistiaisia

Törmäsin toisella alalla kauppaan joka mainostaa itseään suomen halvimpana ja postikulut vain 1e. Ensinnäkin hinnat eivät olleet halvimmat, löytyi myös kalliita tuotteita joten sanoisin että heillä oli keskivertoa halvempaa ehkä 30% tuotteiden hinnat.  Tässä jäin vain miettimään tätä ideaa mainostaa itseään SUOMEN HALVIMPANA. Täytyy olla tarkasti kartoittanut markkinat että näin uskaltaa tehdä, ja tosiaan tiedän ettei se ole halvin.

Sitten lukijoille vinkki: Hopealanka.fi on lopettamassa, käykäähän pikapikaa tekemässä tilaus meinaan hopeatuotteet saa nyt hyvin edullisesti! Epäilen että tuotteet saattavat nopeastikin loppua joten ei kannata kuhnailla.

Lauantai oli surkea päivä, kun sain silmäni auki kuulin että muutaman kilometrin päässä oli räiskitty ja seuraavaksi tuli uutiskirje hopealangan lopettamisesta.

Mutta nyt jatkamaan touhuilua, nämä tavarat kun eivät muuta ajatuksen voimasta (olen yrittänyt).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti