tiistai 1. toukokuuta 2012

Tehty...

Viimeisiä viedään ja aikataulussa olen pysynyt pohjan vaihdon kanssa ;) Sain viime perjantaina tukusta paketin jossa oli aivan ihania lukkoja ja pandora helmi tassuja <3 Käsityömessuilla näitä pääsikin jo moni ihastelemaan. Käsityömessut menivät oikein mukavasti ja aika kului rattoisasti vaikka pelkäsinkin että kolme päivää on liian pitkä aika.

Kyllä jalat olivat kovilla ja välillä minut löysikin venyttelemästä pöydän alta. En kuitenkaan valita, olihan lapsipuolella ihmisiä jotka seisoivat puujaloilla koko päivän!

Alan tällä viikolla purkamaan messutavaroita ja uutuuksia verkkokauppaan. Tämän päivän keskityn Inkkipinkin tuotteisiin jotka ovat jo vallanneet kokonaisen nurkan ja hinkuvat kuviaan nettiin. Illalla kyllä suunnittelin lisäillä vähän lukkoja jos vain aika antaa periksi.

Tällä viikolla pitäisi kotiutua lasiriipukset ja toivottavasti uusi erä South sea shelliä. Tuote täyteinen viikko siis tiedossa ;) Meillähän alkaa nyt "loma" messuista ja seuraavat ovatkin vasta heinäkuussa, tuntuu oudolta kun viikonloput ammottavat tyhjyyttä.

Verkkokaupan siirron aikana tein löytöjä tuotteista jotka olivat olleet "piilossa" kaupan uumenissa.
Voi ihana tuota vappu ilmaa mikä ulkona on! Saattaa olla että vielä tänään käyn kameran ja muutaman helminauhan kanssa pihalla heilumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti