torstai 5. huhtikuuta 2012

Uusia tuulia

Totesin kuukausi sitten että lasihelmiä on tulossa ja vieläkin ovat matkalla. Tukusta laittoivat viestiä muutama viikko sitten että kyllä he kohta saavat pakattua ja lähetettyä mutta ei kuulu eikä näy...
Laittelin sinne viestiä ja toivottavasti vastaavat pian että paketti on matkalla ;)

Hörähdin taas siemenhelmiin ihan urakalla, väänsin helmikuumeen ohjeisiin uuden ohjeen ja aloin peyote pistolla valmistamaan Helmikuumeen logoa. Vasta on valmiina H ja E eli tekemistä kyllä on.

Eilen meillä oli kartoitus asunnossa, josta ei onneksi löytynyt mitään. Elikkä aika varmasti muutamme toukokuun lopussa pois tästä osoitteesta. Kun saamme selville uuden asunnon, alkaa mietintä siitä tuleeko helmikuume mukana vai lentääkö se pesästä.

Jyväskylän messut ovat ensimmäiset meille missä pitää koppiin ahtautua. Olen aikoinaan korujeni kanssa kyllä messuillut näissä isoissa messuissa mutta nyt helmien kanssa ensi kertaa. Pää sauhuaa kun yritän miettiä järkevää järjestelyä kun tila on huomattavasti pienempi mihin olemme tottuneet.

Yritän pääsiäisen aikana saada hoidettua pois rästissä olevia juttuja ja saada tietysti uusia tuotteita verkkokauppaan. Salaa haaveilin siitä että jaksaisin alkaa siirtämään tuotteita uuteen pohjaan mutta se on niin iso projekti että tarvitsee päiviä.

Huomenna onkin sitten arvonta, muutama kommentti tullut joten helppo arvonta tiedossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti