tiistai 17. huhtikuuta 2012

Aikataulut...

Tiesin että perjantaista tulee kiireinen mutta ajanloppu yllätti minut täysin. Apuri tuli laittamaan messutuotteita jo aamupäivällä ja itse keskityin paperiprojektiin joka piti saada virka-aikana valmiiksi.
Koska oli apuri ja kaik niin ajattelin hoitavani asiat ripeästi pois alta jotta messuille voi lähteä hyvin mielin. Virka-aika loppui ja minä olin vieläkin projektissa jäljessä joten annoin periksi. Äkki käynti keskustassa hakemassa eväitä ja tarpeita jotka olivat totaallisesti unohtuneet.

Takaisin kotiin ja kello olikin jo 20.00! Koska olin koko päivän tehnyt paperihommia katsoi oikea silmä itään ja toinen länteen mutta ei muuta kuin helmien kimppuun. Kello alkoi pahasti lähenemään jo 23.00 ja autokin oli pakkaamatta, laatikot esiin ja nopea pakkaaminen. 23.15 pihalle teippailemaan pöytien jalkoja yhteen ja pakkaamaan autoa. klo.00.00 takaisin sisään ja vielä hetki helmien kimpussa mutta annoimme periksi ja keskeneräiset projektit laukkuun ja sujahdus vällyjen väliin.

Klo: 3.15 kello soi joten ylös,kahville ja ulos. Auton takkaus ja nokka kohti jyväskylää. Halusin ajaa pidempää reittiä tampereen kautta kun teillä on suuremmalla todennäköisyydellä valot. Rekkoja ei onneksi kauhiasti vielä matkalla ollut mutta satoi kaatamalla. Luonnonvoimilla on jotain vastaan näitä messu retkiä!
klo. 6.15 aloin potemaan hyvin huonoa oloa johtuen tressistä ja pienistä unista joten loppumatka meni sinnittelyllä. Jyväskylän päässä olin ihan hukassa, mutta jotenkin onneksi löysin perille ja vielä etuajassa. Eräs järjestysmiehistä luuli hienosti vitsailevansa kun alkoi meitä ovelta käännyttämään kellon ollessa vielä vaille kahdeksan mutta täytyi sanoa että oli oma huumori vähän hukassa kun juuri 4h istunut autossa.

Paikka kasaan ja kello olikin 10.00. Päivä meni pienessä kiireessä ja iltapäivällä alkoi meissä myyjissä näkymään jo hiukan väsymyksen merkkejä :) Paikkamme oli pieni mutta pärjäsimme sillä kohtalaisesti ja uskon että muutama  imminen lähti tyytyväisenä pöydästämme.

Tiedättekö mitä teimme lauantai-sunnuntai välisen yön? no niitä myyntituotteita tietenkin. 

Käsityömessuja suosittelen lämpimästi kaikille jotka ovat vähääkään käsitöitä kiinnostuneita. Löysin sieltä itselleni ihan uuden projektin ja mummolleni vähän erikoisempaa kutomista. Myyjiä on paljon ja aikaa siellä menee varmasti tuntitolkulla jos ajatuksella kiertää. Itse en kerennyt kuin silloin tällöin juosta hallia lävitse joten kaikkia pöytiä en edes ehtinyt tutkimaan.

Kotimatka meni onneksi auringonpaisteessa ja täällä etelässä oli lämpöäkin yli 5 astetta. Kotona nopea tavaroitten purku ja sitten uppouduinkin tukkujen maailmaan haalimaan uusia tuotteita Helsingin käsityömessuille. Maanantaina teinkin paperi projektini loppuun ja pakkasin viikonlopun tilaukset.

Jos tänään ei tule suunnitelmiin muutoksia, alan taas penkoilemaan laatikkoa jossa tuotteet odottaa käsittelijäänsä ja myyntiin pääsyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti