maanantai 27. lokakuuta 2014

Vapaa päivä

Terveisiä turuust!

Lähdimme torstaina ja palasin kotiin eilen kympin hujakoilla. Messut menivät mukavasti ja tuli höpöteltyä taas uusien ja vanhojen ihmisten kanssa.

Tein viime viikolla päätöksen että lomailen tämän maanantain vaikka omatuntoni huutaa että tilaukset täytyy pakkaa. Eilen kaikki naureskelivat että katsotaan vain niin Tuire löytyy taas helmihuoneesta päivällä kuitenkin. Ei löytynyt!

Olen ottanut tämän päivän hyvin rennosti, suunnitellen uutta, miettien pieniä tärkeitä asioita ja hoitanut velvoitteita mutta hyvin minimaalisesti.

Tein jopa ruuan pitkän kaavan kautta, eli perunamuussin ihan alusta loppuun itse enkä sillä valmispussilla. Kastikkeitakin tein jopa kolme, yhden vähän vaaleeksi jääneen,, yhden palaneen ja yhden suoraan pussista kun hermo meni. Teen sujuvasti kaiken muun mutta ruskeakastike on heikkouteni, en saa jauhoja ruskistettua koskaan juuri oikeaksi vaan aina hutiloin jotain...

Täytyy kyllä sanoa että teki oikein hyvää vain olla tämä päivä ja huomenna ottaa sitten härkää sarvista. Tuleva viikonloppu on rankka, olemme lahden Kätevä Tekevä ja Lukeva messuilla niin kivikerhon puolella kuin Nukkekoti hallissa.

Uutta myytävää on taiottava tämän neljän päivän aikana, Keksin vielä että, ajamme kotoonta messuille emmekä yövy hotellissa kuten normaalisti ja jotenkin se ajelu on aina todella rankkaa päivän seisoskelun päälle.

Onneksi tulee Putous ja Posse  niin illoiksi on iloa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti