torstai 14. elokuuta 2014

Asiaa ja asian vierestä

Hepsan

Olen taas pitänyt itseäni kiireisenä ja touhunnut kaikenlaista.
Muutama viikko takaperin käväisimme Jaalan markkinoilla lauantaina



Olen pienenä mökkeillyt tuttavan mökillä Jaalassa ja sen takia siellä oli mukava olla pitkästä aikaa.

Sunnuntaina sitten suuntasin kotikonnuille eli Hyvinkään markkinoille
Jaalassa oli lepposia ampiaisia mutta hyvinkäällä olivat ikävän kärttyisiä. Takanamme myytiin hattaraa ja omistaja oli kuulemma saanut edellisenä päivänä jaalassa kaksi pistoa :/

Minäkin tyhmänä menin ostamaan aamupalaksi mansikoita ja kun ampiaiset keksivät ne niin sanotaanko näin että jäi syömättä.

Viikot olen tietysti hoitanut verkkokauppaa ynm juoksevia asioita mutta sitten heittäydyin ihan täysin kaheliksi ja lomailin viime to-su. Todella luitte oikein eli olin lomalla ilman helmiä/koruja ja varsinkin ilman läppäriä.

Miten lomani vietin? No joo en silleen työnmerkeissä mutta vähän siitä vierestä.





 Joo menin mukana porukassa josta tuli kuorma-autoja näytille. Mitä nyt kuivailin ja hinkkailin autoja sillon tällön mutta töissä en ollut. Kaulaani vain ilmestyi tälläinen lappunen :) Mutta tekihän se olon kotoisaksi.


 Päästiinhän sitä ihan julkkiksia ihmettelemään. Eli tämä nainen on jenkkien kovimpia naisia ratissa ja oli tullut tänne suomeen asti ihmettelemään paikallista ajoa. Lisa kelly.


 Tässä yksi ehdottomasti lemppareistani, tottakai Ristimaan Madonna pesee tämänkin mennen tullen :)


Siinä näytillä autoa millä osa seurueestamme roudasi näytille (voitti muutes tämä auto erikoisluokan 3 palkinnon!) ja tässä heidän majoituksensa jota kutsuivat vaunuvaunuksi.Tosiaan tällä se tuotiin mutta aina pitää ilo ottaa irti, vedettiin meitin soliferi ihan kiinni vaunuun:



 Ja siinä kävi aika moni kummastelemassa että on muutes fiatissa ihmeen paljon voimaa  :)

Niin ja meidän seurueesta yksi osallistui tähän rekkatyttö kisaan ja siellähän suurin aika lauantaina meni kun kannustin lavan reunalla.


Tänä viikonloppuna myös tapahtumaa mutta laittelen juttua taas ensi viikolla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti