lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kiirettä pittää

Huh huh lahden messuilta selvitty, ajatukset jo seinäjoella ja maanantaina diilataan jos saisin peruutuspaikan eräiltä toisilta messuilta. Olen paperisotaa harrastanut viimoiset 2 viikkoa  ja vielä olisi viimoinen viilaus ja niistä pääsisi taas hetkeksi.

Palataan hiukan lahden messuille:
Ihmisiä kävi mukavasti ja ajatuksia sai vaihdella eri ihmisten kanssa. Oli mukava käydä tutustumassa myös muiden pöytiin ja ihailla kaikkia herkkuja. Varsinkin helmimeren puuhelmet, olisin voinut ilomielin napata kaikkia värejä kaulaani roikkumaan <3

Päivät ovat tietysti raskaat kun perjantaina laitettiin paikka kuntoon johon upposi 2-3 tuntia, lauantaina liikkeelle lähdettiin 7.00 ja takaisin hotellilla oltiin ruokailujen jälkeen 18.00. Sunnuntaina se alkoi varmaan näkymään jo meidän pöydässä että reissumiehet rähjääntyvät ja ainakin juttu lensi vauhdikkaammin ;)

Sunnuntaina parkkeerasin auton kentän reunaan, kohtaan jossa oli vähän jäätä. Kun aloimme pakata tavaroita autoon niin huomasimme että auton peräpää oli liikkunut päivän aikana 15cm alaspäin. Oletan ettei se osunut viereiseen autoon, ainakin auto oli siitä lähtenyt ja meidänkään autossa ei jälkiä ollut.

Nyt hiukan jännittelen saanko 28kg messutavaraa ennen seinäjoen messuja kotiin vai joudunko irrottamaan myyntihelmet verkkokaupasta. Joten nyt kaikki peukalot pystyyn että kerrankin kuriiri olisi ajoissa suomessa.

Eli ensi perjaina otamme nokan kohti seinäjokea ja saavumme matkalta sunnuntaina jolloin esikkoni täyttää 4vuotta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti