maanantai 24. helmikuuta 2014

Kostea viikonloppu

Jeps, tulihan vedettyä sitten koko pitkä markkina viikonloppu. Lauantaina suuntasimme möffeleiden ja ystäväni kanssa Tikkurilan markkinoille. Jotta kaikki menisi suunnitelmien mukaan, olimme ajoittaneet kaiken siihen että markkinat alkavat 10.00 mutta ne alkoivat 9.00. Kun saimme teltan pystyyn alkoi sade, silloin iski ensimmäisen kerran totaallinen ketutus että vaivaantui paikalle.

Päivä oli pitkä mutta onneksi oli hyvää seuraa :) Asiakkaita ei kauheasti ollut kun olympialaisetkin verottivat mutta tulipahan turisteltua naapuri myyjien kanssa.  Vihdoin kun tuli se hetki että auton sai hakea ja saimme tavarat autoon niin mikäs se siellä pilkahti taivaalla.. se aurinko! Kyllä tuli sellanen olo että ilmastokin kettuili.

Vaikkakaan ei ollut kylmä ilma niin kosteus teki ulkoilemisesta kenkkua ja tuntui koko illan että olen syväjäässä. Kirosin koko iltapäivän, en varmasti lähde sunnuntaina klaukkalaan.

Laitoin kuitenkin herätyksen ja heräsinkin ihan mukavasti. Aamu lenkillä alkoi tihuttamaan ja kun pääsin autoon valmiina lähtöön, alkoi satamaan. Mutta olin jo luopunut sunnuntai aamun unista joten nokka kohti klaukkalaa.

Pitkin aamua sateili ja kun kello löi 10.00 ja  markkinat "aukesivat" oli hyvin hiljaista.  Pikkuhiljaa alkoi ihmisiä tulemaan ja päivällä oli ihan rysääkin. Loppupäivä meni nopeasti ja ihmisten kanssa oli ihana jutella joten iloisena päätin päivän ja suuntasin kotio.

Tänään olin "ulkoilma krapulassa" tuli nukuttuakin varmasti 14 tuntia ja kuuppa on ollut ihan sekaisin koko päivän.

Koska olen möffeleiden kanssa pyörinyt ympäri ämpäri niin nyt saa taas kerätä ajatuksia ja miettiä mitä sinne helmikuumeen messuille pitäisi ottaa mukaan.