keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Hoplaa

Meillä muutto onnistui hyvin ja tämä oli ensimmäinen muutto kun helmet pysyivät koko urakan järjestyksessä. Alan siis kehittymään o/

Täällä maalla on hyvin rauhaisaa asua, pimeällä hiukkasen pelottavaakin.
Olen tässä tehnyt saanut uutukaisia verkkokauppaan todella hyvällä tahdilla ja tuossa kuvia selailessani löysin muutamia muistoja <3
Meillä vauvat tulevat nykyjään uunin kautta :)
Tämä on ensimmäisen helmeily vuoteni saavutus. Tämä on yksi niistä koruista mitä näin aikoinaan ja mikä sai minut innostumaan itse tekemään.


Lupasin aikoinaan että jos tyttären saan niin nukkekodin väkerrän. Tytär nyt olisi mutta nukkekotia en ole saanut aloitettua..

maanantai 2. syyskuuta 2013

Hei hei kesä, tervetuloa joulu

Päätimme jatkaa joka tapauksessa helmitukkuna.helmistä en eroon pääse vaikka mitä tekisin. Tämä vuosi on ollut vaikea ja olen keskittynyt omaan jaksamiseen. Peruimme loppuvuoden messut, ja olen harjoitellut pitämään viikossa vapaa päiviä. Eli perjantai iltana jumiudun telkkarin eteen enkä töiden pariin.

En olisi uskonut mutta se tekee ihan hyvää.

Varaston tyhjennys on ollut koko kesän käynnissä. Olen tehnyt löytöjä ja saanut niitä aika hyvin verkkokauppaan asti. Nyt voikin alkaa suunnittelemaan uusien erien tilaamista.

Tänään väkersin massailu ohjeen pitkästä aikaa

Kesällä vähän jäi ohjeiden tekeminen mutta nyt ryhdistäydyn.

Jouduimme kesän aikana käymään mummoni kanssa sädehoidoissa ja mummoani turhaannutti 5päivää viikossa pitkä ajomatka helsingiin ja takaisin. Opetin hänelle kumihimon ja  hän on aivan koukussa. Joudun päivittäin käydä vaihtamassa langat ja näyttelyhihnoja on syntynyt iso kasa. Mummoni on 92 vuotias eli jos olet miettinyt että onko kumihimo liian vaikeaa, niin ei ole :)

Olen yrittänyt sisäistää että joulu on muutaman kuukauden päästä. Jos tänä vuonna olisin ajoissa liikkeellä?