tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesä suunnitelmat

Olen tehnyt jo ensimmäisen kilpajuoksun ampiaisen kanssa ( mä voitin o/ ). Tietokoneella istuessa sitä haikailee ulos aurinkoon ja onhan se omituista kun ulos voi lähteä oikeasti vain t-paidalla.

Värit alkavat innostamaan ja helmetkin vetävät puoleensa. Parhaat muistot ennen lapsia on ehdottomasti mökiltä kun istuttiin miehen kanssa nurmella hän lukien ja minä helmien keskellä. Lapsien kanssa tämä ei onnistu vielä, kokeilin viime vuonna ja lopputuloksena oli harmistunut äiti ja helmet ympäri nurmea. Saipahan muurahaiset kerrankin jotain kivaa kotiin vietävää :)

Olen keksinut ratkaisun tähän ja se on nyörit/ narut. Tämän kesän aijon istua nurmella, lasten kanssa ja punota näyttelyhihnoja sekä koruja. Naruissa kun ei ole vaaraa että ne karkaisivat noin vain tai menisivät rikki jos parivuotias niistä kiinni ottaa.

Kesä on parasta luomisen aikaa, joka puolella on inspiroivia värejä sekä asioita. Iltahämärät sitten massailen ihania pieniä elukoita niitä kesän mönkijöitä :)

lauantai 11. toukokuuta 2013

Helmikuume vai mikä se nyt oli

Maaliskuussa päätin että nyt riittää ja aloitimme loppuunmyynnin. Tällöin myös kerroin ihmisille että tukkumyynti saattaaneen jatkua. Nyt melkein kaksi kuukautta jälkeenpäin päätin että tukkumyynti jatkuu. Miksi?
Väsyin aivan tyysti pussittamiseen ja pienten erien myyntiin. Suomessa kuitenkin on hankalampi saada oikeita tukkueriä oikealla hinnalla niimpä jatkamme tällä saralla.

Itse helmet eivät vissiin päästä minusta irti sitten millään :)

Yritys jatkaa nyt nimellä Drakoni eteenpäin ja ohessa on myös muita tarvikkeita ja valmiitakin tuotteita.