sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hiiop

Ensi viikonloppuna on ensimmäiset kädentaito messut katajanokalla ja sen jälkeen messuillaankin seuraavat kolme viikkoa. Olen Pussittanut 5kg helmiä, solminut 1660 nauhaa ja x määrän lukkoja. Ja en todellakaan ole vielä valmis. Näitä kauniita hetkiä kun miettii että mihin olen taas pääni tunkenut.

Nonnih mutta myymälän oven kanssa on ollut enemmän ja vähemmän ongelmia. Onhan myymälä vanhassa talossa ja vanha talo elää ihan omaa elämäänsä. Eilen menin aamulla normaalisti avaamaan myymälää kun huomasin että avain pyöri tyhjää lukossa. Meinasi jo hätäiskeä mutta onneksi naapuri liike oli auki ja pääsin takakautta sisälle ja sieltä oven auki. Korjaajan sain maanantaille mutta ennen sitä ei ole asiaa liikkeeseen koska naapuri tila on auki seuraavaksi vasta lauantaina...
Voiko näin oikeasti tapahtua?
Noh viime viikolla myös työautoni hajosi joten oli taas vähän vaikeampi viikko...

Sain vihdoin myös kotiin työhuoneen jossa voin levitellä tavaroita huoletta ja kaikki pysyvät juuri siinä järjestyksessä mihin ne jätän.

Väsäilin muuten verkkokauppaan valmiita projekti pussukoita. Joissa on tietyn korun ohje ja siihen helmet. Tämä idea lähti ihan siitä että muutama ihminen on sanonut että luovuus ei ole heidän vahvuutensa ja he olisivat ideoita vailla. Toivotaan että näistä on iloa joillekkin :)