sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusta!

Jussi on melkein lusittu, perjantain olinkin vapaalla mutta lauantai meni helmien ja korunosien parissa.
Tässä oli ensimmäinen projekti
Poista pahat, laita 10kpl että 50kpl paketteihin.

Seuraavaksi piti lisätä valmiiksi pussitetut orvokin verkkokauppaan mutta tsekkasin muutaman pussin ja koin järkytyksen
Ei, ei ,ei tämä ei ole nätti!
Sitten vaan kylvettämään ja onneksi siitä oli apua!
Näissä kahdessa pienessä projektissa olikin ilta hurahtanut joten sänky alkoi kutsumaan :)

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Jänskättää

Olen ollut nyt 2,5 vuotta kotona josta olen 2vuotta pitänyt Helmikuumetta kotona. Helmikuume tosiaan muutti omiin tiloihinsa toukokuussa (niin ne vauvat kasvaa ja muuttaa pois kotoonta *sniif*) ja olen iltaisin käynyt hoitamassa työt kuten ennenkin.

Tänään on virallisesti viimoinen päivä kun työjärjestely on tämä. Maanantaista lähtien mieheni on kotona isyysvapaalla ja itse saan työskennellä normaaliin työaikaan. Sitä ei osaa selittää miten ihanaa on mennä 8-16 oikeasti töihin, on työmatka, lounastunnit jne. Ja tämä kaiken ajan voin pyhittää helmille ja asioiden järjestelyyn mitä olen tähän asti hoitanut päivällä toivoen ettei lapset sillä sekunnilla häiritse.Aloitan työ rupeamani heti jussin jälkeen kurssilla, saan koulutuspaperit kynsimuotoilijaksi.

Elokuussa kun mies palaa töihin jatkuu järjestelyt niin että nuorin on kotona niin kauan kun pystyn hänen kanssaa käymään tilalla ilman ongelmia ja vanhimmat aloittavat tarhan.

Katsokaahan nyt mitä ihanuuksia on jo liian pitkään odottanut nettiin pääsyä?
Kesä on aiheuttanut minulle ainakin pienen rakkaussuhteen näihin luciteihin vaikka en kauheasti mikään kukka ihminen ole...

torstai 14. kesäkuuta 2012

Kuvia

Muutama kuva kuten lupasin:
                                                                   Lasihelmiä.



             Luciteja.. Voisi titetysti leikata nuo nippusiteen hännät pois.


                            Metallilankoja sekä kuminauhoja ylhäällä esittely tarvikkeita.


Nappailen lisää kun saan huonetta järjestykseen. Eilen meni klo.23.00 ennen kuin poistuin tilalta :)

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Melkein valmis

Viimosia viedään ja kohta on kaikki tavarat mukavasti paikallaan :) Suunnittelin avausta juhannusviikolle, joten jos saan ensiviikolla hyvin loput laitettua niin Helmikuumeeseen pääsee shoppailemaan jo juhannus viikolla.

Muutamat tuotteet ottivat ja katosivat muutossa hyvin omaperäisesti, odotankin innolla mistä nämä kaverit tupsahtavat esiin. Muuten muutto sujui melkeinpä ongelmitta.

Jännä kun liiketilaa katseli tyhjänä niin tuli sellainen olo että tännehän mahtuisi meidän lisäksi vielä joku muukin, nyt jo kuitenkin meinaa tehdä tiukkaa :)

Yritän saada kuvia otettua ensi viikolla ihan paikan päältä, kamera on aina unohtunut kotiin kun olen tilalle matkannut.

torstai 7. kesäkuuta 2012

Hiukan mahdoton

On kaunis torstai aamu, aurinko paistaa ja helmet vetävät puoleensa. Edellinen ilta on mennyt liiketilan järjestelyssä ja aamulla pää on täynnä uusia ideoita. Helmilaatikko kutsuu kaivelijaansa ja pakkohan sinne on vähän mennä katselemaan mitä voisi myyntiin laittaa. Löydän purkin joka on täynnä kupari renkaita, purkki on auki ja jo pitkään odottanut vuoroaan.Nappaan purkin ja lasken sen pöydälle. Puhelin soi, vastaan ja samalla keskimmäinen lapsonen kiipeää syliin. Ehdin kertoa puhelimeen että samainen lapsonen on ollut hiukan mahdoton ja samantien huomaan että tuo purkki jonka aikaisemmin laskin pöydälle on käännetty ylösalaisin. 30% on mukavasti näppäimistössä ja loput pöydällä....

Oikein hyvää torstaita siis :)